KARRIÄR

 • SÄLJARE
  Som försäljare är du ansiktet utåt för vår verksamhet. Tillsammans med platschefen kommer du vara en del av teamet som sköter det dagliga arbetet i verksamheten. Din huvudsakliga arbetsuppgift består av försäljning av bilar samt det administrativa kring en affär. Vi efterlyser en utåtriktad, självgående, motorintresserad säljare där en förhistoria från bilbranschen är ett plus. Du skall ha lätt för att knyta kontakter samt skapa professionella relationer med kunder då vår verksamhet bygger på god kundnöjdhet samt återkommande kunder. Du ska ha ett gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen från början till slut. Du håller en hög nivå på ordning och reda eftersom det kräver ett administrativt arbete. Du behöver vara målinriktad samt engagerad då vi är ett team som kämpar efter samma mål. Krav: Innehar B-Körkort, goda datakunskaper, Utrycker sig väl både i tal och skrift i Svenska och Engelska. Tyska, Franska och Italienska är ett plus.
 • INKÖPARE
  Som inköpare ansvarar du för att rätt bilar köps in till företaget. Du skall ha ett sinne för affärer samt kunna göra egna bedömningar av den europeiska samt svenska bilmarknaden. Du skall ha kunskap om vilka bilmodeller som är eftertraktade för konkurrenskraftiga priser. Som inköpare krävs det att man är självgående eftersom arbetet är väldigt självständigt. Du skall ha en hög utvecklingsvilja samt tänka långsiktigt i affärer. Krav: Innehar B-Körkort, goda datakunskaper, Utrycker sig väl både i tal och skrift i Svenska och Engelska. Tyska, Franska och Italienska är ett plus.
 • ANNONSPRODUCENT
  Som annonsproducent ansvarar du att inkommande bilar annonseras. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara fotografering, bildredigering, annonsskrivning och en del logistik kring bilhandel. Vi söker en person som kan jobba självgående i ett högt tempo och samtidigt leverera annonser med hög kvalité. Erfarenhet inom fotografering, redigering och bilkunskap är ett plus. Du kommer behöva ha lätt för att lära dig termer inom bilindustrin för specifika utrustningar, färger etc. Du skall ha ett öga för detaljer och vara kreativ. Du skall kunna hålla en hög struktur och planera ditt arbete väl. Du behöver vara målinriktad och jobba mot bolagets gemensamt uppsatta mål. Krav: B-Körkort, goda datakunskaper, grundläggande fotografering, grundläggande kunskaper inom bildredigering, kunna utrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.
 • HALLVÄRD
  Som hallvärd ansvarar du för det dagliga arbetet som underlättar för försäljningen i företaget. I tjänsten ingår bland annat: Hjälpande hand till försäljarna, Göra bilar leveransklara, parkera om bilar, hålla rent i hallen etc. Du skall hålla en hög struktur och planera ditt arbete väl samt ha ett öga för detaljer. * Självgående * Ansvarstagande * Professionell * Noggrann Krav: Innehar B-Körkort, goda datakunskaper, Utrycker sig väl både i tal och skrift i Svenska och Engelska. Tyska, Franska och Italienska är ett plus.
 • REKONDARE
  Som rekonderare hos oss kommer du att spela en central roll i att förbereda och förbättra våra bilar för försäljning och kundöverlämning. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att säkerställa att våra premiumbilar är i bästa möjliga skick, både invändigt och utvändigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: * Tvättning, polering och vaxning av fordon. * Städning och rengöring av interiören, inklusive dammsugning, rengöring av instrumentbrädan och behandling av läder- och tygsäten. * Inspektion och rapportering av eventuella skador eller problem med fordonen. * Montering och demontering av utrustning eller tillbehör vid behov. * Säkerställa att fordonen är redo för kundleverans. Kvalifikationer: * Erfarenhet av bilrekonditionering. * Grundläggande kunskap om bilar och deras funktioner. * Noggrannhet och öga för detaljer. * Förmåga att arbeta självständigt och effektivt. * Bra fysisk kondition, då arbetet kan vara fysiskt krävande. * Fordonskörkort.

EN BIL FRÅN GTP - EN BRA AFFÄR!

Vi på GTP Cars värdesätter kundnöjdhet högt och strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga köpupplevelse. Kanske är det därför vi blivit Rekommenderat företag 7 år i rad hos RECO? Ta del av över 450 omdömen för att se vad vad våra tidigare kunder säger om oss!