Karriär

Hos GT Performance Cars

Skicka in din ansökan idag

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med passionerade och målmedvetna personer. Du behöver inte ha erfarenhet från fordonsbranschen sedan tidigare.

Säljare

Som försäljare är du ansiktet utåt för vår verksamhet. Tillsammans med platschefen kommer du vara en del av teamet som sköter det dagliga arbetet i verksamheten. Din huvudsakliga arbetsuppgift består av försäljning av bilar.

Vi söker:

En driven säljare med en passion för motorbranschen till vårt säljteam. Vi efterlyser en utåtriktad, passionerad, motorintresserad säljare där en förhistoria från bilbranschen är ett gott plus. Du skall ha lätt för att knyta kontakter och kunna skapa goda relationer med kunder då vår verksamhet bygger på god kundnöjdhet samt återkommande kunder.

Logistiker

Som logistiker ansvarar du för det dagliga arbetet som underlättar för försäljningen i företaget. I tjänsten ingår bland annat: Göra bilar leveransklara, fotografera bilarna, annonsera bilarna etc.

  Vilken tjänst söker du?

  CV

  Personligt brev

  Skicka in din ansökan idag

  Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med passionerade och målmedvetna personer. Du behöver inte ha erfarenhet från fordonsbranschen sedan tidigare.

  Som försäljare är du ansiktet utåt för vår verksamhet. Tillsammans med platschefen kommer du vara en del av teamet som sköter det dagliga arbetet i verksamheten. Din huvudsakliga arbetsuppgift består av försäljning av bilar samt det administrativa kring en affär. Vi efterlyser en utåtriktad, självgående, motorintresserad säljare där en förhistoria från bilbranschen är ett plus. Du skall ha lätt för att knyta kontakter samt skapa professionella relationer med kunder då vår verksamhet bygger på god kundnöjdhet samt återkommande kunder. Du ska ha ett gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen från början till slut. Du håller en hög nivå på ordning och reda eftersom det kräver ett administrativt arbete. Du behöver vara målinriktad samt engagerad då vi är ett team som kämpar efter samma mål.

  Krav: Innehar B-Körkort, goda datakunskaper, Utrycker sig väl både i tal och skrift i Svenska och Engelska. Tyska, Franska och Italienska är ett plus.

  Som inköpare ansvarar du för att rätt bilar köps in till företaget. Du skall ha ett sinne för affärer samt kunna göra egna bedömningar av den europeiska samt svenska bilmarknaden. Du skall ha kunskap om vilka bilmodeller som är eftertraktade för konkurrenskraftiga priser. Som inköpare krävs det att man är självgående eftersom arbetet är väldigt självständigt. Du skall ha en hög utvecklingsvilja samt tänka långsiktigt i affärer.

  Krav: Innehar B-Körkort, goda datakunskaper, Utrycker sig väl både i tal och skrift i Svenska och Engelska. Tyska, Franska och Italienska är ett plus.

  Som annonsproducent ansvarar du att inkommande bilar annonseras. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara fotografering, bildredigering, annonsskrivning och en del logistik kring bilhandel. Vi söker en person som kan jobba självgående i ett högt tempo och samtidigt leverera annonser med hög kvalité. Erfarenhet inom fotografering, redigering och bilkunskap är ett plus. Du kommer behöva ha lätt för att lära dig termer inom bilindustrin för specifika utrustningar, färger etc. Du skall ha ett öga för detaljer och vara kreativ. Du skall kunna hålla en hög struktur och planera ditt arbete väl. Du behöver vara målinriktad och jobba mot bolagets gemensamt uppsatta mål.

  Krav: B-Körkort, goda datakunskaper, grundläggande fotografering, grundläggande kunskaper inom bildredigering, kunna utrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

  Som hallvärd ansvarar du för det dagliga arbetet som underlättar för försäljningen i företaget. I tjänsten ingår bland annat: Hjälpande hand till försäljarna, Göra bilar leveransklara, parkera om bilar, hålla rent i hallen etc. Du skall hålla en hög struktur och planera ditt arbete väl samt ha ett öga för detaljer.

  • Självgående
  • Ansvarstagande
  • Professionell
  • Noggrann 

   Vilken tjänst söker du?

   CV

   Personligt brev